Atelier PVC și Aluminiu

Cel mai bun raport calitate-preț. Experiență de peste 18 ani în domeniu. Lucrări la comandă.

Despre


Realizăm și montăm tâmplărie PVC și Aluminiu, executate pe utilaje performante cu personal calificat. Realizăm ferestre și uși pentru interior și exterior, în forme obișnuite și neregulate, precum și toate tipurile de vitrare, inclusiv geamuri termopan bombate. Ne adresăm atât clienților finali, cât și dealerilor.

Tâmplărie Sigplast


Card image top

Ferestre

60-70 mm, 4-6 camere

Ferestre din profil PVC Sigplast cu specificații customizabile: dimensiuni, număr de camere, adâncime de construcție, număr de ochiuri, vitrare, închideri etc. Ferestrele sunt rigidizate cu profile tip U de armare din tablă galvanizată cu grosimea de 1,2-2mm. În funcție de adâncimea profilului, ferestrele permit o vitrare de 24 mm (4-16-4 mm) sau de 36 mm (4-12-4-12-4 mm).

Feroneria Vorne pentru ferestre constă în: espanioletă cu cremon, sistem de închidere pe colț, mâner cremon, două balamale, blocatori, placă de închidere spate și placă foarfecă.

Card image top

Uși

60-70 mm, 4-6 camere

Uși din profil PVC Sigplast cu specificațiile cerute. Profile rigidizate ce permit pachete de geamuri termoizolatoare de până la 36 mm. Etanșarea la închidere se face prin intermediul garniturilor și a chederului EPDM termosudabil.

Feroneria Vorne pentru uși constă în: espanioletă cu butuc, butuc yală 5 chei, sistem de închidere pe colț, o pereche de mânere cu șuruburi, 4 balamale, blocatori și plăcuță de închidere.

Card image top

Vitrare

Orice fel de sticlă

Atunci când vine vorba de izolare termică, vitrarea este principalul factor ce trebuie luat în considerare deoarece aceasta reprezintă suprafața prin care se realizează transferul termic. De aceea, Sigplast oferă, la cerere, toate tipurile de vitrare: geam termopan dublu, triplu, Float 4 mm, Low-E, Reflexiv, Delta, Oglindă, Ornamental, bombat și altele.

Sticla folosită este principalul element de tâmplărie care oferă izolație termică și fonică, contribuind semnificativ la economisirea energiei pentru încălzire și oferă un confort general crescut.

Forme

Ferestre și Uși

Oferte