Comanda prin telefon

      0745.628.606

email : office@sigplast.ro  // 

           albarim@gmail.com 

  • Prev

Fabrica noastra

Astăzi, tâmplăria P.V.C. a devenit o necesitate în construcţii, fapt ce a determinat dezvoltarea şi diversificarea acestui domeniu.

 Tâmplăria P.V.C., în combinaţie cu GEAMUL TERMOPAN, redă soluţia optimă ca încăperea să beneficieze de o mai bună termoizolare şi de izolare fonică, cea din urmă fiind foarte importantă, cu precădere în mediul urban.

O altă caracteristică a tâmplăriei P.V.C. constă în faptul că este ecologică şi, foarte important, în caz de incendiu, aceasta nu arde, deci nu permite extinderea flăcărilor. Profilul va suferi modificări de structură, se va curba dacă temperatura va fi foarte ridicată, aspectul fiind afectat.

În România au apărut numeroase  firme ce se ocupă cu tâmplăria P.V.C. acest fapt conducând la apariţia fenomenului numit CONCURENŢĂ. Nu toate persoanele au acces la informaţiile din acest domeniu (relativ nou), de aceea angajaţii trebuie să posede cunoştinţe solide cu care să informeze clienţii, dar şi cu ajutorul cărora să arate avantajele produselor cu care lucrează firma.

Firma S.C. ALBARIM SRL. produce tâmplărie P.V.C. de cea mai bună calitate, la preţuri minime, dezideratul firmei fiind satisfacerea maximă a clientului.

 Firma S.C. ALBARIM SRL este atestată de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Construcţii şi Economia Construcţiilor (INCERC).

Efectuarea tâmplăriei P.V.C. se realizează cu ajutorul maşinilor automate performante, personalul fiind specializat şi autorizat să supravegheze buna funcţionare a maşinilor.

sig

De ce sa ne alegeti pe noi?

sub
  • clienti

    100% Clienti multumiti

  • Experienta

    15 ANI Experienta

  • Proiecte

    + 5000 Proiecte

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…